Q
Problem solve Get help with specific problems with your technologies, process and projects.

Driver updates and problem determination

We recently upgraded to iSeries V5R1. We have a number of Infomaker exes, which the business uses to query the database. All the exes were working fine after the upgrade. I recently created a new Infomaker exe and tried running it. For some reason the iSeries logon screen itself takes 30 seconds to come up. When it does come up, I try to run the report and nothing happens. I've tried to run the same report through Infomaker and it works fine. I'm using Client Access V4R3 -- Infomaker Version 6.5.

You should regenerate your exe's. You should also either upgrade to Client Access Express, or contact the vendor (Powersoft) and search their FAQ's for driver updates and problem determination assistance in using the previously defined ODBC driver and the new interfaces under V5R1.

==================================
MORE INFORMATION ON THIS TOPIC
==================================

The Best Web Links: tips, tutorials and more.

Ask your OS/400 questions--or help out your peers by answering them--in our live OS/400 discussion forums.


Dig Deeper on Past Releases

Have a question for an expert?

Please add a title for your question

Get answers from a TechTarget expert on whatever's puzzling you.

You will be able to add details on the next page.

Start the conversation

Send me notifications when other members comment.

Please create a username to comment.

-ADS BY GOOGLE

SearchDataCenter

Close