Computer Trivia #3

Are you computer whiz? Take our quiz and find out how well you know your IT terminology.

Computer trivi"A"

Are you computer whiz? Take our quiz and find out how well you know your IT terminology.

What does the "A" stand for in these abbreviations?

After reading the question, write down the letter of your answer choice on scrap paper.

Check your answers by using the answer key at the end of the quiz.

If you enjoyed this quiz, check out our Computer Trivia #1 and Computer Trivia #2!

Good luck!

1. API

a. Application
b. Active
c. Access
d. No meaning, just "A"
Answer

6. AWT

a. Answer
b. Acrobat
c. Abstract
d. No meaning, just "A"
Answer

2. AP I

a. Apple
b. Application
c. Adaptive
d. No meaning, just "A"
Answer

7. A+

a. Advantage
b. Administrator
c. Accelerate
d. No meaning, just "A"
Answer

3. RAM

a. Arsenal
b. Act
c. Access
d. No meaning, just "A"
Answer

8. SAA

a. Application Access
b. Application Architecture
c. Adaptive Access
d. No meaning, just "A"
Answer

4. AXT

a. Average
b. Arises
c. Alien
d. No meaning, just "A"
Answer

9. HA

a. Availability
b. Accept
c. Achieve
d. No meaning, just "A"
Answer

5. NAS

a. Attached
b. Active
c. And
d. No meaning, just "A"
Answer

10. DBA

a. Activist
b. As
c. Administrator
d. No meaning, just "A"
Answer

































Answer Key:

 
 1.  a 
2. b
3. c
4. c
5. a
6. c
7. d
8. b
9. a
10. c
This was last published in March 2006

Start the conversation

Send me notifications when other members comment.

By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Please create a username to comment.

-ADS BY GOOGLE

SearchEnterpriseLinux

SearchDataCenter

Close