Com"P"uter trivia

Are you computer whiz? Take our quiz and find out how well you know your IT terminology.

What does the "P" stand for in these acronyms?

After reading the question, write down the letter of your answer choice on scrap paper.

Check your answers by using the answer key at the end of the quiz.

Good luck!

1. API

a. Page
b. Program
c. Power
d. No meaning
Answer

6. DRP

a. Production
b. Plant
c. Plan
d. No meaning
Answer

2. RPG

a. Program
b. Processing
c. Protocol
d. No meaning
Answer

7. WASP

a. Perform
b. Project
c. Provider
d. No meaning
Answer

3. SAP

a. Performance
b. Personal
c. Platform
d. No meaning
Answer

8. OLAP

a. Page
b. Processing
c. Period
d. No meaning
Answer

4. FTP

a. Protocol
b. Prompt
c. Program
d. No meaning
Answer

9. JOLAP

a. Per
b. Precision
c. Processing
d. No meaning
Answer

5. CPU

a. Processing
b. Pro
c. Point
d. No meaning
Answer

10. HIPAA

a. Portability
b. Plan
c. Purpose
d. No meaning
Answer





















Answer Key:

 
 1.  b 
2. a
3. d
4. a
5. a
6. c
7. c
8. b
9. c
10. a

This was first published in May 2005

There are Comments. Add yours.

 
TIP: Want to include a code block in your comment? Use <pre> or <code> tags around the desired text. Ex: <code>insert code</code>

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
Sort by: OldestNewest

Forgot Password?

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an email containing your password.

Your password has been sent to: